my baby

my baby

Sunday, April 12, 2009

Ngantuk... uwaaaaaa...

Sojak den disahkan ngandung ni den asyik ngantuk yoooo... x habis2 ngantuk e.. kek opis ngantuk kek umah ngantuk... nak balik kojo pun ngantuk.. kono sawan ngantuk agak e den ni... nasi bukan laie febret den.. dulu x makan nasi sehari ghaso cam nak gilo.. skarang ni nak pandang nasi pun den x nak...macam2 perubahan yang den alami.. dugaan..

Makanan febret den lak x kiro pagi malam buah mangga yg masam tu..
Peh kalau x dapek makan sehari boleh lombik badan ni...
Hubby den apo laie membebel la dio tgk den asyik makan mangga yoo....

Ni la dugaan maso ngandung ni.. Den pun x tau la cmno den boleh jatuh
tanggo kelmarin... sakit kaki den ni.. sib baik la sompek pogang bosi pengadang tu kok x alamat e beranak den semalam....

Balik umah semuo membebel marah kan den.. apo dio ingat jatuh ni boleh buek2 ko... sakit wo... bongkak kaki den ni.....pehni kono hati2, hubby den lak x bg den pakai slipar yg ado ni nak bolikan slipar comfort yg tobal tu.. huduh e slipar tu den x suko... nak wek cmno dah time2 ngandung ni kono la ikutkan jugak .. kok jatuh kang dio gak susah.. ish macam2,...

Time2 gini lak den kono batuk, sakit kepalo adeh..... nak makan ubat x elok utuk tempoh kandungan awal... tahan yo la nak wek cmno.... tp diam2 den poie makan ubat kek dapur .. takut hubby den nmpak.. dah tu x dapek tido den kok poning ngan batuk cmni....

Apo2 pun doakan den ngan kandungan den selamat.. insyallah... sekian la untuk kali ni.. kok ado mod den update laie la blog den ni.. ...

1 comment:

  1. Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete